Hoppa till innehåll
Hem » Om Flexfoto » Varför hyra? Vår idé

Varför hyra? Vår idé

Upplev den senaste utrustningen – utan att köpa den

Hos Flexfoto kan du hyra den senaste foto- och videoutrustningen. Använd och testa de senaste kamerornaobjektivendrönarnagimbalerna och mycket mer under din nästa resa eller projekt.

Du kan hyra produkterna från en dag och upp till 90 dagar. Skapa dina digitala, kreativa projekt utan att spendera massor av pengar på utrustning du inte behöver äga själv.

Ta med det perfekta kitet till varje fotografering

Med vårt stora utbud av fotoutrustning kommer du aldrig att dyka upp oförberedd till en fotografering igen. Hos oss kan du hyra allt från bland annat vidvinkelobjektiv och stabilisatorer till belysningskit och sliders. Ta med dig den utrustning du behöver för ditt specifika fotoprojekt för till exempel landskaps-, porträtt-, bröllop-, bostad- och produktfotografering.

Säg hej då till daterad utrustning

Dra nytta av vårt ständigt uppdaterade lager med de senaste kamerorna, objektiven och tillbehören innan du bestämmer dig för att köpa.

Testa innan du köper

Vill du testa det där nya objektivet eller kameran innan du investerar? Eller letar du efter en produkt för ett specifikt fotoprojekt? Hos Flexfoto kan du hyra den senaste utrustningen och försäkra dig om att den är rätt för dig innan du gör ett köp.

Enkel onlinebokning och hemleverans

Vi gör det enkelt att hyra fotoutrustning. Bläddra i vårt utbud, boka det du behöver och vi levererar det direkt till din dörr. Returnera utrustningen lika smidigt – vi tar hand om resten. Inget komplicerat pappersarbete eller långa köer. Bara kreativ frihet.

Prisvärt för alla

Oavsett om du är proffs, hobbyist eller nybörjare innebär våra priser att du kan hyra den utrustning du behöver. Testa den utrustning som du själv kanske aldrig skulle köpa och skapa innehåll som sticker ut från mängden.

Vårt koncept
✓ Realtidslager
✓ Använd den bästa utrustningen
✓ Hyr från 1-90 dagar

Leveranser
✓ Snabb, flexibel frakt
✓ Till dörren eller utlämningsställe
✓ Skickas i tåliga hardcases
✓ Enkla, smidiga returer