Hoppa till innehåll
Hem » Kundservice » Leverans

Leverans

Vi levererar alla paket med PostNord, och returerna sker också med PostNord. Som standard levereras paketet hem till dörren, men du kan alltid välja att styra om det till ett PostNord serviceställe istället – detta görs i PostNords app när väl paketet är på väg hem till dig.

Vi skickar våra paket med högsta identitetskrav, så personnumret på personen som tar emot/hämtar beställningen måsta matcha den person som legitimerade sig med BankID här på Flexfoto för att genomföra beställningen.

PostNord-appen

Vi rekommenderar å det starkaste att installera och använda PostNords app för iOS och Android. När du installerat, se också till att registrera ditt telefonnummer och/eller e-postadress i appen, och använd samma uppgifter när du beställer från Flexfoto – då kommer alla dina paket, samt returer, automatiskt att läggas in i appen.
Med PostNord-appen så kan du:

  • Spåra dina försändelser och returer med Flexfoto
  • Få digitala avier
  • Hämta paket utan legitimation när BankID används
  • Hantera och spåra returer
  • Se storleken på paketet
  • Söka efter ombud och öppettider

Appen finns för iOS och Android. Ladda ner den på App Store eller Google Play. Vill du inte ladda ner PostNord-appen så kan du spåra din försändelse direkt på postnord.se.

Endast Svanen-märkta och klimatkompenserade transporter

Vi använder enbart PostNords Svanen-märkta leveransmetoder. Svanens miljömärkning garanterar en leverans som uppfyller stränga krav på klimatprestanda och hög energieffektivitet. Svanenmärkta e-handelstransporter är en officiell tredjepartsmärkning med 20 högt ställda kriterier på hela PostNords e-handelsleveranser – klimat, miljö och sociala villkor.

Utöver det så klimatkompenserar vi alla våra transporter.

Returer

Vi strävar efter att erbjuda maximalt smidiga returer. Packa i samma låda du fick, vi skickar med tejp eller en kartong som går att återsluta. Du slipper också retursedlar, du får istället två QR-koder – en för att lämna paketet på ett PostNord serviceställe och en annan för att boka en upphämtning – alltså att PostNord kommer till dig och hämtar paketet, de kommer då ha med sig fraktsedeln. Du väljer vad som är smidigast för dig!

Läs gärna mer om våra returer.

Priser

Grundfraktpriset är 250kr, sen tillkommer 50kr per ytterligare produkt i bokningen. Så en bokning på 1 produkt kostar 250kr i frakt, 2 produkter kostar 300kr, 3 produkter 350kr, osv.