Hoppa till innehåll
Hem » Om Flexfoto

Om Flexfoto

Flexfoto startade 2023 och grundar sig i fotografnörderi och att vi själva upptäckte hur svårt (läs: omöjligt) det är att som privatperson hyra fotoutrustning i Sverige – och som företag är det ärligt talat inte mycket enklare i och med besöka fysiska butiker och allmänt krångel.. Att köpa varje objektiv vi ville testa på eller behövde vid olika fotograferingar skulle blivit alldeles för dyrt i längden, vilket påverkade både fotoglädjen men också kvaliteten på slutresultatet eftersom vi inte alltid hade det vi behövde.

Sen som privatpersoner, tankar som “tänk om jag hade haft det här objektivet” eller “jag behöver verkligen den här kameran men det är inte värt att köpa en ny bara för den här resan” gjorde att vi själva tog tag i saken och lanserade Flexfoto.

Vi erbjuder flexibiliteten att kunna hyra online och att enkelt få hem och returnera produkterna, utan att behöva besöka en fysisk butik. Vi vill att du ska få tillgång till den utrustning just du behöver för att kunna skapa bästa möjliga resultat när du är ute och fotar!

Välkommen till Flexfoto!

Vårt koncept
✓ Realtidslager
✓ Använd den bästa utrustningen
✓ Hyr från 1-90 dagar

Leveranser
✓ Snabb, flexibel frakt
✓ Till dörren eller utlämningsställe
✓ Skickas i tåliga hardcases
✓ Enkla, smidiga returer