Hoppa till innehåll
Hem » Flexfotobloggen » Därför borde du testa att hyra kamera och objektiv  

Därför borde du testa att hyra kamera och objektiv  

  • 4 minuters läsning

Hos Flexfoto hittar du den fotoutrusning du behöver och du kan enkelt hyra kamera och objektiv. Vi listar varför du borde testa att hyra, istället för att köpa, det du behöver inför nästa fotoprojekt eller resa.

Kamerautrustning kostar, it’s a fact. Att intressera sig för foto kan snabbt bli en dyr hobby. Med Flexfoto kan du däremot hyra det du behöver för specifika tillfällen. Inte testat tidigare? Vi listar varför du borde hyra kamera och objektiv!

Hyr din fotoutrustning hos oss på Flexofoto!

1. Specifik utrustning för olika projekt 

Ska du åka på en fotoresa och letar efter ett specifikt zoomobjektiv? Vill du testa en annan typ av fotografi än den du brukar syssla med? Fototillfällen skiljer sig åt och så även vilken utrustning du behöver. Det är svårt att äga allt men med Flexfoto kan du enkelt komplettera med det du behöver för specifika tillfällen.

2. Leverans direkt till dörren 

Vi vill att du ska få tillgång till den bästa fotoutrustningen, oavsett var i landet du bor. Vi levererar lika gärna till Stockholms innerstad som till Norrländska fjällen. Det ska inte spela någon roll om du har nära till en fysisk fotobutik eller inte. Med Flexfoto får du det du beställt direkt till dörren! 

3. Fotouppdrag med rätt utrustning

Du kanske har fått ansvar för ett lite större fotouppdrag där du till exempel ska fota en kompis bröllop eller en släktings dop? Din egna utrustning fungerar så klart, men varför inte dyka upp med mer avancerade prylar? Det säkerställer att du kan ta de bilder du vet att du behöver och du ser dessutom snäppet proffsigare ut! 

4. Mer hållbart 

Många fotografer värnar om djur och natur, så även vi. I dagens konsumtionssamhälle behöver vi minska på våra inköp. Genom att hyra istället för att köpa blir det inte bara billigare för dig som konsument, det blir också mer hållbart när utrustningen används av fler personer. Våra produkter skickas dessutom i kartonger som vi återanvänder (men självklart är själva innehållet alltid av toppkvalitet!).  

5. Testa innan du köper 

Vi vet, de där guldkornen vill du ju såklart gärna äga själv. Men vad som passar allra bäst in bland din befintliga utrustning kanske inte är helt lätt att veta, utan att ha testat den. Funderar du därför på att investera i en ny kamera, objektiv eller något tillbehör? Testa produkten hos Flexfoto först innan du slår till! 

Om Flexfoto:

Flexfoto startade 2023 och grundar sig i fotografnörderi och att vi själva upptäckte hur svårt det är att som privatperson hyra fotoutrustning i Sverige. Vi erbjuder flexibiliteten att kunna hyra online och att enkelt få hem och returnera produkterna, utan att behöva besöka en fysisk butik. Vi vill att du ska få tillgång till den utrustning just du behöver för att kunna skapa bästa möjliga resultat när du är ute och fotar!

Se vårt utbud här

_______________________

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vårt koncept
✓ Realtidslager
✓ Använd den bästa utrustningen
✓ Hyr från 1-90 dagar

Leveranser
✓ Snabb, flexibel frakt
✓ Till dörren eller utlämningsställe
✓ Skickas i tåliga hardcases
✓ Enkla, smidiga returer